Activiteiten Wijkinloophuis Zeist-Centrum

 

 • Tijdens openingstijden: Inloop en tijd voor hulpvragen.
  In onze woonkamer staat de koffie en thee klaar en zijn er vrijwilligers die graag met je in gesprek gaan. Ook is er gelegenheid voor allerlei hulpvragen waarvoor wij een oplossing gaan zoeken. Bijvoorbeeld een lastig klusje in huis, meegaan naar het ziekenhuis, administratieve/financiele vragen, etc. We denken graag met u mee!
 • Donderdag om de week: Verse soep, bereid door Sylvia (start 9 november 2017)
  Op donderdag is er markt in Zeist! Wij gaan daar heerlijke, verse ingrediënten halen en Sylvia maakt daarvan een grote pan verse soep! Een kopje soep kost € 0,50.
 • Dinsdagmiddag om de week 15.00-17.00: Opvoedspreekuur met medewerking van pedagoog Heidi (start vanaf 21 november 2017)
  Heeft u vragen over de opvoeding van uw kinderen? Of vindt u het fijn om door te spreken over de aanpak van uw kinderen? Graag gaan wij met u in gesprek, welkom! Ook de kids mogen mee, er is een gezellig kinderhoekje in het inloophuis.
 • Maaltijden: 1 x in de maand mogen we de maaltijd gebruiken met 50 jongeren van De Wittenberg (leefgemeenschap voor jongeren), vervoer wordt geregeld. Kosten: €3,50, start: 28 november 2017
 • Project Levensboek: Optekenen van uw levensverhaal door jongeren (1 x per maand een gesprek, van oktober tot en met mei). De jongeren komen met z’n tweeën bij u thuis en maken aan de hand van opgestelde vragen uw levensboek. Meer informatie: bij Rianne Verduin
 • Opruimservice: Wij helpen u graag met het opruimen van uw woning. Want: een opgeruimd huis, geeft een opgeruimde geest… Wij komen op huisbezoek en maken met u een werkbaar plan.