Nieuwe website

Deze website wordt op dit moment opnieuw gebouwd.

Daardoor kan het zijn dat u sommige informatie nog niet kunt vinden.

werk in uitvoering

We proberen de site zo snel mogelijk te vullen. Komt u over een tijdje

nog eens kijken?

Vakantie, Strand, Zomer, Relax, Frankrijk, Cannes, Zand

Vakantie in de wijkinloophuizen

Vanwege de vakantie gelden er soms gewijzigde openingstijden of liggen activiteiten stil, zoals in Zeist Centrum.

Zie hier voor de gewijzigde openingstijden van Zeist Centrum.

Welkom in de Wijkinloophuizen van Kerk en Samenleving

Stichting Kerk en Samenleving biedt met haar Wijkinloophuizen mensen een gastvrije plek om anderen te ontmoeten. De Wijkinloophuizen Het Lindenhuis, Vollenhove, Zeist-West en Zeist-Centrum richten zich met name op de wijk, waarin zij zich bevinden. Wijkbewoners kunnen er terecht voor een goed gesprek, hulp, advies en gezelligheid. Ook worden er activiteiten aangeboden.

Voor veel bewoners van Zeist zijn de Wijkinloophuizen al een vertrouwde plek. Voor sommige is het inloophuis zelfs een tweede huiskamer waar men zichzelf kan zijn in het gezelschap van anderen.

Spreekt dat u aan, zoekt u gezelschap of kunt u een steuntje in de rug gebruiken? U bent van harte welkom!