Nieuws Wijkinloophuis Zeist-West

 

Samen Soepen

In wijkinloophuis Zeist-West kun je iedere dinsdag Samen Soepen. Wijkbewoners zijn uitgenodigd om te komen genieten van een heerlijke kom zelfgemaakte soep, bereid door buurtbewoners. 
'Samen soepen’ is een leuke en smakelijke manier om elkaar te ontmoeten en te leren kennen. “Als we elkaar kennen, dan weten we beter wat we aan elkaar hebben en voor elkaar kunnen betekenen”, zo is de gedachte.

De kerngedachte van Samen Soepen is: “met elkaar, voor elkaar”. De activiteit wordt al op meerdere plaatsen in Nederland georganiseerd en beoogt een vitale en inclusieve samenleving.

Vanaf 9 april zal er op elke dinsdag om 12.30 soep zijn voor € 0,50 cent per kop. U bent van harte welkom, om te proeven en kennis te maken met buurtgenoten.

Wijkinloophuis Zeist-West vindt u op de Clomp 33-02, zij-ingang van het Kerkeklijk Centrum aldaar. Voor info kunt u mailen met de coordinator Marianne Krijgsman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 531 03 578.